Usmrtenie pri požiari. Smrteľná nehoda pri Čaklove

21.11.2008 Celý región

Usmrtenie pri požiari: Vo štvrtok 20.11.2008 Prešovský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia.
V dobe od 01.00 hod. dňa 20.11.2008 doposiaľ nezistený páchateľ v chatke pri jednom z rodinných domov v Ľuboticiach spôsobil požiar, pričom na mieste požiaru došlo k usmrteniu doposiaľ nestotožnenej osoby neznámeho pohlavia. Požiarom chatky bola 52 ročnej majiteľke z Ľubotíc spôsobená škoda vo výške najmenej 10.000, -Sk.

Smrteľná nehoda pri Čakľove
Vo štvrtok 20.11.2008 v čase o okolo o 19.30 hod došlo na ceste I triedy v obci Čaklov, okr. Vranov nad Topľou k smrteľnej dopravnej nehode, pri ktorej zahynuli dvaja muži.
K nehode osobného auta zn. Mercedes ML 270, /CZ/, ktoré viedol doposiaľ nestotožnený vodič došlo tak, že vodič jazdiaci od obce Vranov nad Topľou do obce Soľ pri prejazde priameho úseku cesty v obci Čaklov oproti jednému z rodinných domov zišiel z doposiaľ nezistených príčin z cesty na jej pravú stranu v smere jazdy. Tam narazil do oplotenia jedného rodinného domu a následne do kovovej brány druhého rodinného domu a s vozidlom sa prevrátil na pravú stranu a otočil do opačného smeru. Pri dopravnej nehode došlo k zraneniam 6 člennej osádky uvedeného auta. Dvaja muži utrpeli zranenia, na následky ktorých na mieste podľahli. Traja sú hospitalizovaní vo Vranovskej nemocnici s ťažkými zraneniami s predbežnou práceneschopnosťou viac ako 42 dní a jeden so zraneniami s predbežnou dobou liečenia do 10 dní.
Telá nebohých sú umiestnené v márnici vo Vranove n/T, kde bude vykonaná pitva. Všetkým členom posádky bol vykonaný odber krvi na zistenie alkoholu v krvi.
Na vozidle je spôsobená škoda vo výške cca 500.000, -Sk.
Majiteľom rodinných domov vznikla škoda okolo 15.000, - Sk
Príčinu a mieru zavinenia nehody vyšetrujú Vranovskí dopravní policajti, ktorí už začali trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia.
 

Vyberte región